Opis forum
Hej klasa pisze wam tu to co było ustalone na spotkanie o studniówce. Propozycje które musimy przemyśleć i podjąć decyzje:
CATERING:
1. RAWO - www.rawowójcik.pl cena: 75zł/os lub 100zł/os. Menu będzie pokazane w klasie.
2. www.barpodkolemprv.pl cena: 90zł/os. lub 100zł/os.
3. YELLOW - www.yellowcatering.pl cena nie znana
FILM:
1. Kozakowski - film 40zł - 2 godzinny 5zł - zdjęcie, fotoreportaż (zdjęcia na płycie) gratis z czego jest to jedna płyta na całą szkołe. Kamera na każdą klasę + jedna kamera na całość
2. Gościu ten co rok temu 45 zł 5zł zdjęcie film trwa 3 godziny. 3 kamery na całość w tym 1 statyczna (ustawiona w jednym miejscu)
3. Tata Daniela Machury 45z + zdjęcie w tej cenie (chyba) film trwa 3 godziny. 3 kamery na całość w tym 1 statyczna (ustawiona w jednym miejscu)
Wiem z tego co tu piszę 1 oferta jest najlepsza ale gościu pokazał nam film z jakiejś studniówki i nie był on zbyt ciekawy.
WYSTRÓJ
kosmos, niebo piekło, sala balowa, orient - styl japoński/ chiński, hollywood, dziki zachód.
Myśleć i dawać pomysły. Będzie to przedstawione tez w klasie.
Co do zespołu nic nie jest ustalone. Ale wiadomo że będzie to zespół i każdy ma dać jakieś propozycje. (Nie interesują mnie opinie typu mnie to g... obchodzi - pisać kto ma jakieś konkretne pomysły). Wejdźcie na jakieś strony szukajcie czegoś.
Użytkownik
Wrzucicie pytania z Wosu ?
Nowy użytkownik
http://img143.imageshack.us/img143/7721/dsc00017cx.jpg
PYTANIA Z WOSU.
Oto propozycje zespołu od jednej klasy.
www.zespolmuzycznyvip.pl
zespół 2700zł
zespół + DJ - 3500
www.quatron.com.pl zespół 2500zł
zespól+DJ cena nie podana
zespół +DJ + specjalne oświetlenie. cena nie podana (mi osobiście się bardzo podoba zobaczcie sobie)
Użytkownik
Po ile mamy się zbierać na wycieczkę do Katowic ?
Użytkownik
Ania P. kazała przekazać ze profesorka Kocela prawdopodobnie na pewno jutro będzie. Więc przekazuję
osoby ktore nie zaplacily :
-60gr na zdjecie klaswe (poniewac wyszlo o jedno zdjecie za duzo wiec musialam za nie zalozyc)
-1,50zl do wycieczki do Katowic ( musielismy zafundowac nauczycielom bilety.Kazdy z klasy musial sie zlozyc na nie,oczywiscie tylko te osoby co pojechaly na nia)
wiec kto jeszcze nie zaplacic,prosze o przynoszeni ; P
Użytkownik
do poniedziałku arkusze z maty proszę przynieść
http://www.youtube.com/watch?v=oNSbi-Mc … re=related zróbmy coś takiego na prezentacje klasy ;p