Opis forum
Dzień dobry od dziś mamy własne forum do którego nie mają prawa dotrzeć nauczyciele. Forum na naszej klasie nadal może działać.To jest przeznaczone do takich rzeczy jak: przekładanie sprawdzianów, prace domowe itp. Aha proszę by nie wyszedł ten adres poza klasę :-D
Użytkownik
aaaaaaaaaa, jaraaaaaaam się! D mamy swoje zajebiście wyjebiste forum dzięki Kasikowi! =*
Użytkownik
yyy , no to ja chcialam powiedziec , ze z biologii nic , a nic nie kapuje i w ogole dupa ;/
Użytkownik
Witam:)
Skoro już mamy to wdzięczne w nazwie "forum" proponuję zapodać mi zadania z maty którym ktoś robił zdjęcia:)
Dziękuję
Użytkownik
Kupich - prześle Ci na maila w najbliższym moim wolnym terminie. =d
Użytkownik
Kijankt - dziękuję Ci bardzo ale nic nie widać Ma ktoś lepszą wersję?
Użytkownik
No za przeproszeniem "ja pierdole"- po co nam to forum skoro od środy proszę o przesłanie mi tych chujowych zadań i... się nie doczekałam.
Użytkownik
no przecież Ci "kurwa za przeproszeniem" wysłałam:P aa tam przejmujesz się weekend mamy, a zgodnie z zasadą IIc, co robimy w weekend? - NIE UCZYMY SIĘ!xD
Użytkownik
i ja też tu zawitałam xD
a co ;P
tak tak ja też buziaki do Kaś ślę ;***
chciałam napisać coś mądrego ale nic mi do głowy nie przychodzi wiec ide spać
yO.
To teraz ja zabłyszczę i napisze coś mądrego:D
ehhemm...
TEORIA jest wtedy gdy wszystko wiemy i nic nie działa. PRAKTYKA jest wtedy gdy wszystko działa a my nie wiemy dlaczego. My łączymy Teorią z praktyką czyli nic nie działa i nikt nie wie dlaczego:D
Jestem z siebie dumna! xD hehe.
Ostatnio edytowany przez Kasia P. (2009-02-17 13:51:13)
Użytkownik
bojcory!
Użytkownik
dzisiaj na 8 godz. miała się podobno jednak odbyć matematyka ;/ profesor zdeka się zdenerwował i rozmawiał z dyrektorem. musimy odrobić te dwie godz., co nam przepadły w tym tyg. i mamy dodatkową mate w poniedziałek, wtorek, środę i piątek ku radości wszystkich zapewne. nie wiem jak Wy, ale ja zrozumiałam to tak, że w piątek tej godz. miało nie być, no ale widocznie źle zrozumiałam ;/ poza tym na chemii było nas już tylko 14 osób i ciekawe kto, by został na tej 8 godz. - ja na pewno nie, bo nie miałabym, jak wrócić do domu później ;/